Over mij

Introductie

Mijn naam is Jeroen van Steijn, web en mobile consultant. Momenteel ben ik werkzaam bij Bytecode Digital Agency B.V., het bedrijf dat ik samen met Luciano Nooijen heb opgericht, waar ik als software developer en directeur optreed.

Werkzaamheden

Het grootste gedeelte van de tijd ben ik bezig met webdevelopment, waarbij ik het liefst gebruik maak van de allernieuwste technieken.

Wat ik doe draait volledig om business analysis en consultancy. Programmeren op zichzelf is natuurlijk leuk, maar ik geloof erin dat software daadwerkelijk problemen op moet lossen, omdat het met die denkwijze veel meer waarde toe kan voegen aan een bedrijf.

Binnen mijn werkzaamheden valt ook een groot deel project management, waarbij ik veel ervaring heb met potentieële struikelblokken binnen software projecten.

Carriëre

Al op jonge leeftijd ben ik begonnen met webdesign en -development. In 2009 maakte ik mijn eerste site, maar doe ik dat ook professioneel. Ik begon met een eigen webshop ontwikkeld in WooCommerce en ben daarna websites gaan ontwikkelen onder de naam Nooijen/Van Steijn Web Solutions.

Met het team van Freelancers waarmee Nooijen(/Van Steijn) Web Solutions werd gerund is later Bytecode Digital Agency B.V. opgericht, waar ik momenteel dan ook werkzaam ben.

Opleiding

In 2017 heb ik succesvol mijn VWO afgerond bij het Stanislascollege Pijnacker. Hierna ben ik aan de TU Delft Computer Science and Engineering gaan studeren. Deze studie heb ik inmiddels op 3 vakken na afgerond.

Het tweede half jaar van 2019 studeer ik psychologie aan de Universiteit Leiden.

Certificaten

In 2016 heb ik mijn Anglia Proficiency certificaat met een “Distinction” grade behaald. Dit toont aan dat ik de Engelse taal op minimaal C1-niveau op de CEFRL schaal beheers.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd voetbal ik als verdediger bij RKDEO heren 8.

Website

De broncode van deze website is beschikbaar gesteld op mijn Github-profiel onder MIT-licentie.

Deze website is ontwikkeld in statische website generator Hugo (geschreven in GoLang).