Over mij

Mijn naam is Jeroen van Steijn, web en mobile consultant. Als mede-eigenaar van Bytecode Digital Agency B.V. heb ik brede ervaring opgedaan op het gebied van communciatie, leidinggeven, project management, sales en development. Daarnaast heb ik met mijn gelijktijdge opleiding Computer Science & Engineering aan de TU Delft verdiepende kennis opgedaan op het gebied van software ontwikkeling.

Opleiding

Momenteel studeer ik aan de TU Delft de Master Computer Science. Hier ben ik gemiddeld 2 dagen per week mee bezig, verspreid over de week.

Ik heb mijn Bachelor in juli 2020 succesvol afgerond met een 7,9 gemiddeld. In de tweede helft van 2019 volgde ik organisatie-psychologie aan de Universiteit Leiden.

Beschikbaarheid voor opdrachten

Ik ben momenteel beschikbaar voor (remote) detacherings-opdrachten. Meer over mijn beschikbaarheid is te vinden op de recruiters pagina.

Certificaten

In 2016 heb ik mijn Anglia Proficiency certificaat met een “Distinction” grade behaald. Dit toont aan dat ik de Engelse taal op minimaal C1-niveau op de CEFRL schaal beheers.